Евгени загуби 2400 лева на машинки в Бургас, а после инсценира грабеж за пред жена му 11.01 | 09:30

Констатирано е, че Евгени изпукал "изчезналата" сума в игрална зала в жк. "Меден рудник" в Бургас, а пред жена си всъщност обяснил, че семейните им спестявания са били задигнати от някой престъпник

От iNews.bg

На изключителен куриозен случай попаднаха служителите от отдел "Криминална полиция" към ОДМВР-Бургас и полицаите от Четвърто РУ. В хрониката на полицията е посочено, че униформените са работели по кражба на сумата от 2400 лв., извършена за времето от 20.12.2021 г. до 02.01.т.г. от втория етаж от къща, разположена в с. Твърдица, обитавана от 36-годишна жена. В посочения период собственичката и мъжът й не били в имота. 

По време на разследването обаче полицаите не успяват да достигнат до следи от престъпление или взломяване. Впоследствие станало ясно, че 32-годишният мъж, живеещ на семейни начала със собственичката, подал неверни данни и инсценирал кражбата.

По информация на бургаския сайт Флагман.бг., мъжът  с малко име Евгени, всъщност е похарчил парите на комар. Констатирано е, че Евгени изпукал "изчезналата" сума в игрална зала в жк. "Меден рудник" в Бургас, а пред жена си всъщност обяснил, че семейните им спестявания са били задигнати от някой престъпник. Полицаите обаче успели да разкрият пъкления му план.

Работата по цялостното документиране на случая продължава от служители на Четвърто Районно управление – Бургас.

Водещи

Най-четени