Екстрасенс: Ако до 2 часа не се намери Александра, може да стане лошо 11.04 | 16:39

Според известна гадателка детето е отвлечено от двама мъже

От Цанка Донкова

"Ако до два часа изчезналото момиченце не бъде пуснато, нещата могат да станат много лоши", това заяви известната врачка Фатме от несебърското село Тънково, съобщава Флагман.

"Дава ми се до 24 часа разстояние на времето. Детето е отвлечено около 17 часа. Мястото е пред самото училище. Идва мъж с черни очила и му казва, че е приятел на бащата и че ще я заведе до тях. Води момиченцето до черна скъпа нова кола, висока е, нещо като джип", разказва още тя.

Гадателката посочва още, че е имало още един мъж. Той е с белег от лявата страна на лицето – между веждата и челото. Белегът е от стара рана.

"Тези двама мъже държат момичето в мазето на голяма сграда, виждам наоколо къщи, вижда се и морето. Доколкото разбирам, мястото е между Поморие и Сарафово. Наблизо има главен път. Хората познават бащата, с него са имали вземане-даване преди години. Не знаят какво да правят с детето сега, но МВР трябва да бърза, защото повтарям, че като изтекат 24 часа, ми се дава лошо",предупреди известната врачка Фатме.

9-годишната Александра Тодорова от Поморие, която е дъщеря на бизнесмена Веселин Тодоров – Германеца, е в неизвестност от снощи (10 април). Тя е изчезнала на път от училище "Иван Вазов" към дома си в кв. "Свобода" в морския град. Александра за последно е била с другарчета в 16:30 ч. Детето си е тръгнало от училищната занималня, живеело на около 400 метра от училището.

До този момент няма официална информация за искан откуп от бащата. Напоследък той самият имал дългове. Няма средства, с които би могъл да плати каквато и да е сума над 20–30 хиляди лв. Ако е искан откуп, досега той щеше да се обърне към двама свои близки приятели, които са сред заможните хора в Бургас.

Водещи

Най-четени