Екстремните преживявания вдигат адреналина по родното Черноморие 08.07 | 21:30

Цената за минутки забавление може да достигне 150 лв.

От Теодора Кокаланова

От 10 до 150 лв. тази година са цените на водните атракции по морето. Освен традиционните водни колела, банани и парашути, "Летящият човек" е хит този сезон. Освен известният вече по цялото Черноморие флайборд, екстремните личности могат да се насладят и на JetPack и Jetovator. Водните струи с високо налягане помагат на участниците да се издигнат над водата.

Jetovator е на същия принцип - чрез маркуч е свързан с джета. Той се управлява с два джойстика. Може да достигне до 9 м височина. Цената за 20 минути забавление е 130 лв., а с JetPack - с 20 лв. повече. Към момента такива уреди има само на южния плаж в Слънчев бряг.

На юг от Бургас пък залагат на добре познатите атракции. На северния плаж в Приморско имат специално изградени за целта два коридора. Най-предпочитани си остават водните колела. Тяхната цена е и най- достъпна - 15 лева за час.

Не по- малко търсена е и разходката с "банан", която е само 10 лв. на човек. Вълнуващият полет с парашут от моторна лодка също не отстъпва, неговата цена е от 60 до 80 лв. Преди удоволствието обаче са мерките за безопасност. За да се качи турист на някой атракцион, трябва задължително да премине инструктаж, предаде TV7.

 

Водещи

Най-четени