Екшън в София: Хванаха автокрадец след гонка като на кино 22.10 | 12:54

След преследване по „Ботевградско” и катастрофа „колегата” му е успял да избяга, търсят го

От iNews.bg

Истински екшън като в холивудски филм се е разиграл тази сутрин в София. Гонка между полицейски автомобили и автоджамбази с крадена кола е завършила с катастрофа. За щастие при нея няма пострадали хора, а единият от крадците е бил задържан. Другият е успял да избяга и вече е обявен за общодържавно издирване.

Екшънът започнал около 7:20 ч. тази сутрин. Тогава собственик се обадил в полицията, за да съобщи, че джипът му е бил откраднат пред очите му. Веднага са били вдигнати на крак 6 полицейски екипа, които са преградили основните пътища за бягство на крадците и са започнали преследването.

Краденият автомобил е бил засечен на бул. "Ботевградско шосе” и полицаите започнали да го гонят. На разклона за кв. "Кремиковци” водачът предизвикал катастрофа с две от полицейските коли, един цивилен автомобил и автобус на "Български пощи". Тогава единият от автокрадците, който е криминално проявен, е бил задържан. Засега той остава в ареста за срок до 24 часа. Другият обаче е избягал и в момента се издирва. Процесуално- следствените действия по случая продължават под наблюдението на прокуратурата, съобщиха от МВР.

Водещи

Най-четени