Жена загина, а трима пострадаха при сблъсък между две коли 21.10 | 15:30

Катастрофата е станала на главен път Шумен - Русе

От iNews.bg

Една жена е загинала, а трима мъже са ранени в тежка катастрофа между две коли на главен път Шумен-Русе край село Развигорово. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен, цитирана от Фокус.

Сигнал за инцидента е подаден в 13.06 часа. УВ удара между два автомобила на място е загинала 43-годишна жена от Плевен, която е пътувала в един от тях.

В болница в Шумен са откарани двамата шофьори - 42-годишен мъж от Плевен и 35-годишен от Разград. В здравното заведение е и 78-годишен мъж от Разград, пътувал в единия автомобил.

35-годишният водач е тестван с дрегер за алкохол, но пробата е отрицателна. Извършва се е оглед на мястото на инцидента, .

Временно е преустановено движението по главен път Русе – Варна в участъка от пътен възел с автомагистрала "Хемус” край село Белокопитово до разклона за град Лозница, предаде Нова телевизия. Пътуващите в посока Разград от пътен възел Белокопитово се отбиват по главен път в Варна – София в посока Търговище, а пътуващите от Разград към Шумен от разклона за път II-51 - през град Лозница.

Водещи

Най-четени