Жената до Бареков: Имам аборт от Николай 28.09 | 18:18

Диков чака близо час Календерска да се яви в студиото

От iNews.bg

Жената до лидера на ББЦ Николай Бареков Мария Календерска призна, че има аборт от бившия журналист.

"Имах една нелека бременност, имам и спонтанен аборт от Николай. Затова го помолих да запази бременността в тайна, по време на кампания. Детето ни е желано. Това, че не сме били тъпана, че сме заедно - не е важно, че не е казал коя е майката", заяви Календерска в предаването на Сашо Диков по Нова телевизия. Тя посочи, че с Бареков са от доста време заедно, тъй като той чака "решение за развод".

Въпреки това така и не стана ясно, кога лидерът на ББЦ е подал молба, тъй като Календерска заяви, че не е обърнала внимание от коя дата е документа.

Мария Календерска обаче още в началото вбеси Сашо Диков, тъй като закъсня за предаването му с почти час. Това обаче даде време на Диков да обясни защо точно тя ще е гост.

"Ние поканихме Бареков, но той отказа и каза, че ще дойдат Мария и Любен Дилов-син. После се оказа, че и Любо не може и вместо него дойде Румен Йончев. С Йончев обаче разговор нямам", каза Диков.

След като Календерска все пак се появи Диков я похвали за великолепната фигура на съвсем скоро раждала жена.

Разговорът обаче отново се насочи около пари. Диков настоя за обяснение откъде са парите, които Бареков е дарил на партията си и с които е купил къщата си в Драгалевци.

"Откъде са парите за тази къща - това е личен проблем. Ние сме в контакт с тях, момичетата са направили своята инвестиция и в къщата ние плащаме наем. А парите на Николай за партията са по договора му с "Алегро кепитъл". Ако цъкнат твоите редактори в интернет ще го намерят. Мисля, че герберски беше сайта, който го публикува", заяви Календерска.

За финал двамата отново си размениха реплики. "Дано някога станеш българската Маргарет Тачър, но засега не си. Ти като политик не ме интересуваш изобщо", каза Диков, а Календерска заяви, че зрителите помнят един по-различен Сашо Диков, и заключи "С какъвто хъс подхождате към нас, с такъв да подхождате и към Бойко Борисов".

Водещи

Най-четени