Жената до Бареков издаде наръчник на продажника 24.03 | 10:46

Според нея от БДЦ предлагат актьори под наем втора ръка

От iNews.bg

""Български демократичен център” ЕООД предлага търговия на дребно, актьори под наем втора, трета и четвърта употреба, наръчник на продажника и друга литература, писане на концепции, законопроекти, речи, обещания и др, продажба на вторични суровини, гласувания в социалните мрежи, анкети, допитвания и т.н. за % от 16 млрд. Цената за тези услуги е 30 сребърника за съвременен Юда (по курса на деня). Редовните клиенти се ползват с отстъпки и бонуси", заяви Мария Календерска, жената до лидера на "България без цензура" (ББЦ), в ефира на Нова тв.

Поводът за съобщаването на тази обявя е новосъздадената партия БДЦ, която всъщност е с депутати от парламентарната група на БДЦ и членове на партия ЛИДЕР. Към нея се присъединиха и отцепниците от "България без цензура" на Николай Бареков.

Преди това така се наричаше парламентарната група, която влезе в Народното събрание с коалицията около ББЦ. Депутатите на Бареков веднага се разграничиха от него и кръстиха групата си БДЦ.

"Български демократичен център” ЕООД е реална, работеща фирма, със съвсем законни услуги. Тя е регистрирана с 2 лв. капитал. Аз съм първият заявител на тази марка, защото името беше измислено в нашия офис", призна Календерска.

Тя обвини съпредседателя на новата партия БДЦ и бивш секретар на ББЦ Стефан Кенов, че е изнасял мека мебел и компютъри от централата на ББЦ, за да ги занесе в централата на новата формация.

Коалицита "Български демократичен център" все още е крехка, самите партньори все още имат неуредици помежду си.

"Днес това име вече е заето от една от партиите", обясни пред BPost.bg лидерът на "Гергьовден" Драгомир Стефанов.

Той не скри недоволството си от този факт и допълни, че утре ще се проведе заседание на Изпълнителния съвет на партията, който трябва да вземе решение дали да остане в коалицията при новата ситуация.

"За мен не е логично един от политическите субекти да има същото име като коалицията. Така се обезличават останалите формации", каза още Стефанов.

 

Водещи

Най-четени