Жената, удушена от мъжа си, контролирала семейния бизнес 14.05 | 18:00

Възможно е някой от имотите да е изострил отношенията между съпрузите

От iNews.bg

Анна Иванова, която беше удушена от мъжа си Радослав Давидков, е контролирала по-голямата част от семейния бизнес, показва справка в информационната система "Дакси".

Първоначално Анна е носела фамилията на съпруга си, но след развода е приела нова - Македонска. Тя е била собственичка на половината от дяловете в семейната фирма "Гео стил инженеринг", показват данните от регистъра.

От друга семейна фирма - "Билдинг стил инженеринг", убитата Анна е изкупила дяловете на съпруга си в края на октомври миналата година.

Жената е собственичка и на още една фирма - "Ани-Анна Иванова" ЕТ. Бившият й съпруг Радослав Давидков има дялове само в "Гео стил инженеринг", но точно тази фирма е станала собственик на луксозен апаратмент.

На 26.02.2008 г. съветът на директорите на "Булгериън Инвестмънт Груп” АДСИЦ е взел решение за продажба на недвижим имот - собственост на дружеството.

Възможно е този или други имоти, принадлежащи на все още общата фирма на бившите съпрузи Радослав и Анна да е изострил конфликта между тях и да е довел до фаталната развръзка, пише в. "24 часа".

Водещи

Най-четени