Жестоко убийство разтърси циганската махала на Козлодуй 20.01 | 16:30

Пиянска свада прерастнала в бой

От iNews

Убийство разтърси Козлодуй. Към 8:00 часа днес в полицията бил подаден сигнал за мъж в безпомощно състояние, забелязан на улица в дунавския град.

Пристигналите на място полицейски и медицински екипи са установили по тялото му множество следи от прободни рани и контузии, пострадалият бил веднага откаран в болница, където малко по-късно починал. 

Заподозреният като извършител на убийството е опитал да избяга, но е задържан в опит да напусне страната на граничен пункта "Калотина".

BulNews уточнява, че убийството е станало в циганската махала на Козлодуй и до него се е стигнало след свада снощи, която е прераснала в побой.

Убитият е на 32 години – той е бил брутално пребит и ръган с нож, след което изхвърлен пред дома му. 

Светкавично стартирали оперативно-издирвателните действия по образуваното досъдебно производство в РУ Козлодуй, в рамките на които било установено, че загиналият е гостувал на свой 31-годишен съгражданин. След порядъчна употреба на алкохол, домакинът го откарал и оставил пред дома му с такси, след което се качил в автобус и отпътувал за столицата. След осъществено взаимодействие, 31-годишният бил засечен на ГКПП-Калотина, съобщават от пресцентъра на МВР.

От МВР засега уточняват, че мъжът е задържан за 24 часа за изясняване на съпричастността му към случая. По случая е образувано досъдебно производство за убийство. Разследването на тежкото криминално престъпление продължава.

Водещи

Най-четени