Живакът удря 20 градуса утре 01.03 | 17:30

Минималните температури ще са между 0 и 5 градуса, а максималните през деня ще достигат – 15 – 20 градуса

От iNews.bg

Новата седмица започва със затопляне още в понеделник. Облачността над страната ще е променлива. Валежи не се очакват. Вятърът ще югозападен и топъл, съобщи Нова ТВ

Минималните температури ще са между 0 и 5 градуса, а максималните през деня ще достигат – 15 – 20 градуса.

Над Черноморието ще преобладава слънчево време, като максималните температури ще са от 14-15 по Северното Черноморие, до 16 – 18 по Южното. В планините времето също ще е ясно, само на отделни места и на над 2200 метра надморска височина ще вали сняг. Прогнозата за Черни връх е за 1 градус, а на Алеко - за 6 градуса. На Пампорово времето ще е подходящо за ски и сноуборд, с градуси от 10 градуса, а на Боровец – 11 положителни градуса.

Топлото време ще продължи и през следващите дни, като най-топлият ден се очертава да е на националния празник – 3 март. В сряда температурите ще са от 10 до 15 градуса. Понижение, увеличаване на областта и валежи на места се очакват в четвъртък и петък. По-съществено застудяване ще има в края на седмицата – в нощта срещу събота и в първия ден на уикенда, когато температурите ще паднат до 4 – 6 градуса. 

Водещи

Най-четени