Загиналият в Бургас крадец извършвал обирите с още двама 03.07 | 16:49

Мъжът опитал да слезе по водосточна тръба, но тя поддала

От Цанка Донкова

Крадецът, който загина, след като падна от 6-ия етаж на хотел в Бургас, е извършвал обирите заедно с още двама души.

22-годишният Михаил Хазърджиев е отишъл в хотела снощи (2 юли), придружаван от млад мъж, с инициали С. П., и непълнолетно момиче. Тримата се представили за клиенти, дали личните си карти и наели една от стаите. Платили в брой с дребни банкноти. Никой не подозирал какви са плановете им. Бургазлиите само изчакали останалите гости на хотела да заспят и започнали да крадат от стаите.

До този момент не е известно дали са извършили друг обир, но най-вероятно стаята на 30-годишния мъж от варненското село Игнатиево е първата, която се атакували.

"Тук има предимно работници, които се познават помежду си и са приятели, стаите им дори не са били заключени", разказва Стоян Колев, управител на хотела, който бе категоричен, че други подобни инциденти не е имало.

Към 2:30 часа очевидно Михаил е бил подплашен от нещо и след като е задигнал телефона, панически побягнал. Опитал се да се измъкне или скрие поне за малко, като се спусне по водосточната тръба, но тя не издържала тежестта му и се скъсала, при което 22-годишният мъж паднал на бетонната площадка, съобщава Флагман.

Водещи

Най-четени