Замеряха Мая Манолова с яйца на плаж "Кабакум" 04.09 | 20:00

Група момчета пък я обстреляха с яйца, а след това беше извикана полиция

От iNews.bg

Бившият омбудсман Мая Манолова щурмува плажа "Кабакум" край Варна. Причината – информацията, че "Кабакум-север 2" е отдаден на концесия за 20 години на приближен на зам.-председателя на Народното събрание и лидер на ВОЛЯ Веселин Мареки. Концесията на друга ивица на същото място пък била отдадена на концесия на фирма на майката на депутата. Появиха се и спекулации, че това е била цената на подкрепата на партията на Марешки за новата конституция на ГЕРБ.

Манолова обаче беше посрещната от защитници на Марешки, които обясниха, че минават случайно. Бившият омбудсман беше замерян и с яйца. Тя попита привържениците на депутата дали това е цената на подкрепата за новата Конституция, а представител на концесионера ѝ отвърна, че разпространява фалшива новина, информира Нова.

"Г-н Марешки е честен бизнесмен, той няма да се продаде за един плаж", отвърнаха й симпатизантите на Марешки и я попитаха дали взема пари от укриващия се в Дубай и обвиняем за 18 престъпления Васил Божков.

Група момчета пък я обстреляха с яйца, а след това беше извикана полиция.

"Оттук отиваме на плажа Несебър Юг", закани се Манолова. "Борисов да отмени скандалните решения на Министерския съвет", призова тя.

Водещи

Най-четени