Зверско меле в Банско, биха бизнесмени с бухалки 23.06 | 16:47

Нападателите били въоръжени с бухалки и метални пръти

От Лазар Тодоров

Зверско меле вдигна накрак полицията и Спешния център в Банско. Съсобствениците на едно от оборотните заведения до кабинковия лифт в Банско били пребити жестоко от трима маскирани мъже, въоръжени с бухалки и метални пръти.

Инцидентът станал вчера (22.06.) в ранния следобед в дърводелската работилница на Иван Ковачев в местността Гуровица срещу хотел "Св. Иван Рилски" в курортния град, информира вестник "Струма". 

Двамата бизнесмени Григорий Страков и Иван Лалев отишли в цеха на Ковачев, където били поръчали заготовки, тъй като се готвели да отварят ново заведение. Все още не е ясно защо са били нападнати.

По-тежко е пострадал Григорий Страков, който е със счупена ръка, контузна рана на главата и кръвонасядане в областта на лицето и очите. Бизнес партньорът му Ивайло Лалев е със счупена кост на дланта, а собственикът на дърводелския цех е с контузии на гърба, гръдния кош и поясната област.

Въпреки бързата намеса на полицията вчера нападателите избягали. Днес обаче униформените са успели да ги задържат в София.

Водещи

Най-четени