Зло псе нападна дете, което бе спасено с операция и 48 шева на главата! Стопанинът уби кучето 18.09 | 10:45

Малката ми дъщеря, която е била с него, ми разказа, че докато се спускали с триколката си, кучето е излязло през вратата, те са го погалили леко. То се е отдръпнало и те са тръгнали, за да се приберат. Тогава кучето е скочило на сина ми", разказа бащата на пострадалото дете Георги Иванов

От iNews.bg

Пореден инцидент със зло куче и малко дете. 9-годишно дете е нападнато от пес в монтанското село Горно Церовене. Детето е настанено в болница. Направена му е спешна операция на скалпа. По време на инцидента то е било с по-малката си сестричка.

Детето се възстановява в болницата в Монтана. "Състоянието му е добро. На главата има 48 шева. Малката ми дъщеря, която е била с него, ми разказа, че докато се спускали с триколката си, кучето е излязло през вратата, те са го погалили леко. То се е отдръпнало и те са тръгнали, за да се приберат. Тогава кучето е скочило на сина ми", разказа бащата на пострадалото дете Георги Иванов.

Собственикът на животното обясни, че досега то не е създавало проблеми. "Не е породисто. Не знам какво се е случило, защото бях на работа. Кучето не се отвързва – за една година се случи за втори път. Беше завързано със синджир. В суматохата убих кучето", посочи още той.

Хората в селото се оплакват, че в населеното място има много бездомни кучета, както и домашни животни, които излизат извън дворовете на къщите, пише още "Нова ТВ".

Водещи

Най-четени