Зловеща гледка край Поморие 22.07 | 13:25

Предполага се, че тялото е на изчезнала преди време полякиня

От iNews.bg

Зловеща гледка се откри пред полицаи в горичка край Поморие. Те намериха силно разложен труп на жена, който висял на дърво.


Засега трупът не е идентифициран, но се предполага, че е на издирваната 41-годишна полякиня Александра Фулара, изчезнала на 30 юни от поморийски хотел, каза говорителят на Областната дирекция на МВР Цветелина Рандева, цитирана от "24 часа".

Александра пристигнала на почивка в България на 26 юни, заедно със съпруга си и двете им деца - момче на 15 г. и 8-годишно момиченце. На 30 юни около 17 ч. казала на мъжа си, че ще излезе да се разходи. Била облечена с рокля и джапанки.

Нито една от камерите на хотела и съседния почивен комплекс обаче не е засякъл как жената излиза. Затова разследващите смятаха, че може би е скочила от балкона на хотелската стая, която била на първия етаж.

По време на издирването полиция провери десетки квартири и хотели в Поморие. Разложеното тяло е било открито при поредната полицейска акция по търсенето на Александра, което продължи 20 дни.

Трупът е откарано за аутопсия в катедра Съдебна медицина към УМБАЛ Бургас, която е потвърдила, че няма следи от насилие.

Обесената жена е била намерена на място, отдалечено на около 500 метра от хотела, от който полякинята изчезна. Въпреки че издирваната полякиня имала голяма татуировка на рамото, тялото било толкова разложено, че тя не се виждала, разкриха осведомени.

Откритата жена обаче била с дрехи, които отговаряли на тези, които носела изчезналата полякиня. Предстои разпознаване, казаха от полицията.

Все още не е ясно защо 41-годишната треньорка по карате е решила да сложи край на живота си.


Водещи

Най-четени