И полицията тръгна да търси изчезналия германец в Златни пясъци 24.07 | 14:02

28-годишният е в неизвестност от 8 юли

От Цанка Донкова

И полицията тръгна да търси изчезналия 28-годишен германски гражданин Ларс Митанк. Първоначално за липсата на младежа алармира приятелката му във Facebook. "Моля Ви помогнете ни да открием нашия приятел и колега”, апелира Ели Гаворо на специално създадена страницата в социалната мрежа. Същият призив бе преведен на няколко езика, сред които немски, английски, руски, румънски, италиански, турски и др.

Сега вече и органите на реда във Варна търсят изчезналия германец, по молба на германските власти, съобщават от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в крайморския град.

Издирваният Ларс Йоахим Митанк (Lars Joachim Mittank) е от Берлин.

1345156На 30 юни младият мъж пристигнал в страната през ГКПП "Аерогара Варна" с туристическа група, отседнала в хотел в курортния комплекс "Златни пясъци". Поради претърпян по време на престоя си инцидент, той не се качил на планувания за 7 юли обратен полет към родината си.

За последен път германският гражданин бил забелязан сутринта на 8 юли в района на летище "Варна" и оттогава е в неизвестност.

Ларс Митанк е висок 180 сантиметра, с нормално телосложение. Има гладко, продълговато лице, с руса, права, къса коса. Бил е облечен с жълта блуза с къси ръкави и с къси кафяви панталони.

Водещи

Най-четени