Иванчева: Някой си Румен Р. стои зад акцията срещу мен 20.04 | 14:21

Имало е заговор, не съм пипала парите, ръцете ми не бяха боядисани, казва тя

От iNews.bg

Не са ми светели ръцете. Това каза кметицата на "Младост” Десислава Иванчева, която беше доведена в съдебната зала за заседанието по гледането на мярката й, предаде БГНЕС. Тя беше доведена заедно със заместничката си Биляна Петрова, като двете говориха зад стъклената преграда в съдебната зала. Според Иванчева е имало заговор. "Парите на бяха в мен. Бяха в колата. Бяха под седалката", крещеше Иванчева през стъклото.

Тя показа и лист с написан на него текст. Ръцете ми не светеха като елха. Светна отстрани. Това идва от листа, на който писах показания, каза Иванчева и обясни, че човекът, който стои зад акцията срещу нея е някой си Румен Р. "Казват, че сигналът е подаден от "Ваклин груп", обяви Иванчева, викайки през стъклото.

По-рано днес прокуратурата поиска постоянен арест за Иванчева, Петрова, както и за бившия кмет на "Младост” Петко Дюлгеров. Повдигнати са им обвинения по чл. 302а НК – подкуп в особено големи размери. В прокуратурата не е разпоредена и не се извършва каквато и да е проверка на действията на наблюдаващите прокурори и разследващите органи по досъдебното производство, по което обвиняема е кметът на Район Младост – Столична Община - Десислава Иванчева, уточниха още от държавното обвинение.

Водещи

Най-четени