Изграждат кръгово движение в Стара Загора 02.11 | 18:13

Заради строежа на кръговото движение ще бъде създадена временна организация на движението на моторни превозни средства

От Силвия Стоядинова

От 3 ноември започват строително-ремонтни работи по изграждане на кръгово движение между бул.”Патриарх Евтимий” и ул.”Хан Аспарух” в Стара Загора, съобщават от пресцентъра на община Стара Загора.

Ще бъде създадена временна организация на движение на моторно-превозни средства, сигнализирана с пътни знаци. Водачите на превозни средства ще трябва да управляват с повишено внимание и да спазват поставените знаци.

На последното си заседание Общински съвет-Стара Загора подкрепи сключването на споразумение за сътрудничество между община Стара Загора и “Галерия – Стара Загора” АД за изграждане на инфраструктурен обект: Кръстовище с кръгово движение между улици бул. "Патриарх Евтимий" и "Хан Аспарух" (при "Ремиза") включително ревизия на организацията на движение по улици "Атанас Кожухаров" и "Радецки", срещу предоставяне за временно поставяне на рекламно-информационни елементи.

„Галерия –Стара Загора” АД е изразила съгласие да изгради за своя сметка елементите на техническата инфраструктура.

МОЛ „Галерия”, който ще бъде открит на 11 ноември в Стара Загора, ще бъде свързан с мрежите на техническата инфраструктура с изграждащото се кръговото движение.

Водещи

Най-четени