Издирват близки на жена, намерена в кома в Бургас 30.10 | 13:47

Жената вече е добре, но е със загуба на паметта и няма документи за самоличност

От Диана Цветкова

Полицията в Бургас се опитва да установи самоличността на жена, която е открита на 15 октомври в безпомощно състояние пред сградата на I РУП в града.

Жената, която е била без документи за самоличност, е откарана в състояние на кома в бургаската болница, където е оставена за лечение в реанимацията.

След като жената е дошла в съзнание и състоянието ѝ се подобрило, тя заявила, че се казва Иванка Василева Бобева, но няма спомен за роднини и близки, нито къде е родена и къде живее.

Сега жената е във видимо добро физическо състояние и се намира в I РУП на ул. "Георги Кирков" № 15. Предстои тя да бъде настанена в специализирано заведение, докато не бъдат открити нейни близки или не бъде категорично установена самоличността ѝ.

Жената е на видима възраст 60-65 години, със среден ръст и нормално телосложение. Тя е с прошарена и боядисана в кестеняво чуплива коса и сини очи.

Контактна е, но има съмнения, че е с психични отклонения, заради което и не може да даде адекватно обяснение за самоличността си.

От полицията в Бургас призовават всички, които разполагат с някаква информация за жената, да съобщят незабавно на тел. 856 006, 856 769.

Водещи

Най-четени