Издирват се три русначета, изчезнали в Слънчев бряг 16.08 | 17:49

Децата са изчезнали на 15 август след закуска

От Елена Кирилова

Три деца, граждани на Руската федерация, са изчезнали в Слънчев бряг, съобщават от пресцентъра на Областна дирекция на МВР-Бургас.

10-годишната Елена Михайловна Багинская, 12-годишният й брат Виктор Михайлович Багинский и тяхната сестра Зинаида Михайловна Багинская (14 г.) са пристигнали у нас на 5 август.

Те са били настанени в хотела "Делта-палас” в курорта и по план е трябвало да напуснат страната ни на 26 август.

Децата са част от руска група, наброяваща общо 20 деца. Елена, Зинаида и Виктор са напуснали хотела си на 15 август около 8.30 ч. след закуска.

До момента и тримата са в неизвестност. Извършва се издирване в съседните хотели, в местността около хотела, плажната ивица на Слънчев бряг и в заведенията в района.

От МВР-Бургас съобщават, че Елена Багинская е на видима възраст около 10 г. Висока е 140 см. и последно е била облечена в преливащо тъмно синя тениска и пола. Косата й е дълга и е винаги пусната.

Виктор Багинский е на видима възраст от 12-13 години. Той е много слаб, висок 150 см. и е облечен в тъмна тениска и шорти.

Зинаида Багинская е на видима възраст около 15 - 16 години. Висока е 160 см. и е облечена в светла блузка и къси панталони. Косата й е прибрана с шнола.

Полицията призовава всички, които разполагат с информация за местоположението на трите деца, да съобщи незабавно на телефон 112 или в най-близкото поделение на МВР.

Водещи

Най-четени