Изчезналата Валя може би е в Испания, Гърция или Германия? 27.04 | 17:25

Семейството й не губи надежда, че тя е жива, търси я по целия свят

От Теодора Кокаланова

Близки на изчезналата медицинска сестра Валентина Иванова продължават да я търсят не само в България, но и по света. Те разпространяват масово снимките й в различни държави. Фотосите са придружени с обяви за издирването на английски, немски, испански, дори и гръцки.

Семейството й не губи надежда, че тя е жива. Най-близките й са убедени, че Валентина е отвлечена. Приятелят й Валентин Георгиев пък не спира да призовава хората в социалната мрежа да не вярват на медиите. Очевидно той има предвид версията за самоубийство на любимата му и не спиращите твърдения, че се е хвърлила в морето. Ето какво написа Валентин на страницата си във Facebook: 

"Хора, знам, че всички сме много объркани, изтощени. Ние лично психически и физически едвам издържаме. Вие имате толкова много въпроси, колкото и ние, но без отговори", пише Валентин. 

По думите му тъй като по морското крайбрежие Валентина не е намерена надеждата в тях остава, че е жива и здрава и очакват да я намерят, информира в. "24 часа". "Затова не падаме духом и това ни дава сила. Разберете ни, че нищо не крием и сме много уморени. Затова се обърнах към вас за помощ, защото сами няма да можем да се справим", искрено заявява приятелят на изчезналата Валя.