Имигрантите на Острова спасяват британките от отглеждането на безброй деца 03.06 | 20:40

Без чужденците икономиката в Англия ще колабира, предупреждава лейбъристка

От iNews.bg

Родните имигранти и всички останали техни другари по съдба във Великобритания щели да спасят англичанките от това да раждат по няколко деца. 

Една от новоизгряващите звезди на лейбъристите – Стела Крийси, разкритикува по интересен начин антиимигрантската кампания, подета от крайнодясната Партия за независимост на Найджъл Фараж. 

Тя заяви, че без чужденците на Острова британките ще бъдат принудени да бъдат многодетни майки, за да спасят икономиката на страната. 

Според нея без бейби бум способността на държавата да поддържа икономиката на държавата ще се срине и ще докара националната здравна система до кризисно състояние. 

Крийси също така обвини Фараж, че работи за упадъка на родина си. Крайнодесният политик изгради цялата си кампания за евровота на антиимигрантските и антиевропейските тактики. Той завоюва победа над останалите политически сили, обяснявайки на гласоподавателите, че източноевропейците ще вземат хляба на обикновения англичанин, а бюрократите в Брюксел живеят на широко на гърба на гражданите.  

"Мисля, че Фараж е всъщност истински дълбок антипатриот, тъй като той говори за това как да докараме Великобритания до упадък", заяви лейбъристката, цитирана от Daily Mail. 

"Той, изглежда, не мисли, че ние можем да се конкурираме с германските инвеститори и с френския капитал. Той, изглежда, просто ни е отписал", продължава критиките си Крийси. 

Тя посочи на крайнодесния политик, че в страната пристигат и чужденци, които създават нови работни места, нови възможности за хората, както и нови идеи. 

Лейбъристката припомни, че броят на поданиците на кралицата, които са над 65 години, значително надвишава този на тийнейджърите. 

Водещи

Най-четени