Искат откуп за изчезналата Александра? 11.04 | 16:01

Информацията не е потвърдена официално, а е от близки до семейството на момиченцето

От Цанка Донкова

Откуп е поискан за отвлечената малка Александра от Поморие. Информацията обаче не е потвърдена официално, а е от близки до семейството на момиченцето, съобщава в. "Всеки ден".

Стана ясно още, че момиченцето е по-малко от първоначално обявеното. Тя не е ученичка в 3-ти клас, а е на 8 години и е в първи клас.

Похитителите били поискали парите, след като е започнало полицейското издирване.

По-рано министърът на вътрешните работи Цветлин Йовчев заяви, че се работи по различни версии за изчезването на детето.

9-годишната Александра Тодорова от Поморие, която е дъщеря на бизнесмена Веселин Тодоров – Германеца е в неизвестност от снощи (10 април). Тя е изчезнала на път от училище "Иван Вазов” към дома си в кв. "Свобода" в морския град. Александра за последно е била с другарчета в 16:30 ч. Детето си е тръгнало от училищната занималня, живеело на около 400 метра от училището.

Стана ясно още, че е било направено основно претърсване на поморийския хотел "Лагун". След като акцията е приключила, хотелът е останал с разбити врати. Опразнен е, персоналът го няма, а съпругата Северина и двете деца на собственика били отведени за разпит.

Екстрасенс също се включи в издирването на детето. "9-годишното момиченце се намира под земята, живо е. Виждам нещо като мазе. С него са двама мъже – единият се казва Димитър, а другият има белег на лицето. Мястото, където е момиченцето, е много близо до море". Това заяви известната гледачка от поморийското с. Тънково Фатме. По непотвърдена информация, гривна на изчезналото дете от Поморие е открита в училищния двор.

Водещи

Най-четени