Истината за коалицията между Светльо Витков и реформаторите 20.02 | 08:48

Защо „Глас народен“ преобърна палачинката

От iNews.bg

Шоуменът Светльо Витков и неговата формация "Глас народен" доскоро критикуваха Реформаторския блок, а миналата седмица обявиха, че се коалират с него. В тази връзка музикантът отбеляза, че са преобърнали палачинката, но ще продължат да посочват грешките на реформаторите, ако има такива.

"За четири години минахме през доста етапи. Първата година плюехме всички партии. От плюенето обаче файда няма – то набира електорат, но не дава решения. Втората година започнахме да мислим за решения. Пращахме предложения, които обаче бяха хвърляни в кошчето. Нито една медия не ни обърна внимание. Третата година разбрахме, че само да даваш решения и да плюеш другите не е ползотворно. Така че трябваше да проявим диалогичност и да седнем на масата и да се разберем”, обясни Витков пред Нова тв.

Разбира се, решението на Витков и компания предизвика много коментари. Истината обаче е, че "Глас народен" се превърна в глас в пустиня и когато нямаме никаква трибуна, се наложи да направим това", допълни още водачът на "Глас народен".

"Изборите бяха два – или "Глас народен” да продължи както досега да се бори за 1%, или да скочим и да влезем в парламента чрез коалиция. Иначе бяхме обречени на бавна смърт”, поясни още Витков.

Водещи

Най-четени