Йовчев: Работи се по различни версии за изчезването на Александра 11.04 | 14:10

Екстрасенската Фатме смята, че щерката на Германеца е отвлечена от двама

От Цанка Донкова

"Работим по случая с изчезналото дете в Поморие". Това заяви министърът на вътрешните работи Цветлин Йовчев.

"Нека да не слагаме квалификации за какво става дума. Наистина дете не се е прибрало вкъщи. Работи се по различни версии. Предприети са всички необходими мерки. Надявам се скоро да имаме развитие по този случай”, добави Йовчев.

9-годишната Александра Тодорова от Поморие, която е дъщеря на бизнесмена Веселин Тодоров – Германеца е в неизвестност от снощи (10 април). Тя  е изчезнала на път от училище "Иван Вазов” към дома си в кв. "Свобода" в морския град.

В същото време основно претърсване е било направено на хотел "Лагун" в морския град, съобщава Флагман.

"Вратите на всички стаи в хотел "Лагун" бяха разбити от тежко въоръжените полицаи, които връхлитаха вътре със следово куче и чувал с дрехи. Бях в стаята си с момченцето ми, което се казва Александър, когато нахлуха и при нас. Силно стресирана съм. Питаха ме чие е детето и как се казва. Казах им, че се казва Алекс, а после ги чух да казват, че търсят момиче с име Алекс.

Успокоиха ни и продължиха към следващите стаи", разказва уплашена клиентка на хотела. Цивилни полицаи пък са изнесли от дома на Тодорови малък черен чувал, в който се оказва, че са събрани дрешки на детето, по които куче е трябвало да я търси в хотела. С един от автомобилите на полицията е била отведени настоящата жена на Веселин Тошев (собственик на хотел "Лагун") – Северина, и двете им деца. При щурма на хотела Тошев не е бил там. Нямаме данни за местонахождението му.

Екстрасенс също се е включил в издирването на детето. "9-годишното момиченце се намира под земята, живо е. Виждам нещо като мазе. С него са двама мъже – единият се казва Димитър, а другият има белег на лицето. Мястото, където е момиченцето, е много близо до море". Това заяви известната гледачка от поморийското с. Тънково Фатме. По непотвърдена информация, гривна на изчезналото дете от Поморие е открита в училищния двор.

Водещи

Най-четени