Йорданов: Ние не търсим подкрепа от останалите политически партии, ние ще говорим на практична основа 23.07 | 10:21

Това коментира зам.-председателят на "Има такъв народ" Тошко Йорданов след консултациите с президента Румен Радев за съставяне на правителство

От iNews.bg

Не съм врачка, за да говоря напред в бъдещето. Факт е, че започват консултации още от днес. Според това как ще протекат ще стане ясно дали ще има предсрочни избори или ще има кабинет. Ние не търсим подкрепа от останалите политически партии, ние ще говорим на практична основа. В крайна сметка отговорността за представяне на кабинет е наша. Съставът на евентуален Министерски съвет също е наша отговорност, защото ние нямаме коалиционни партньори.

Това коментира зам.-председателят на "Има такъв народ" Тошко Йорданов след консултациите с президента Румен Радев за съставяне на правителство.

"Партньор означава да си в коалиция с някого. Ние в коалиция с партии няма да влезем. Ще проведем разговори и ще изложим нашите виждания, кои са приоритетите пред страната, ако другите партии сметнат, че нашите приоритети се покриват с техните приоритети, ще преценят дали да подкрепят кабинета или не", допълни Йорданов.

Водещи

Най-четени