Какво е състоянието на пострадалия при скок с парашут мъж 24.10 | 10:15

Тази нощ екип от лекари на Клиника по неврохирургия и Клиника по ендоваскуларна неврохирургия на УМБАЛ "Св. Анна"-София АД е оперирал пациента, пострадал след скок с парашут вчера

От iNews.bg

Тази нощ екип от лекари на Клиника по неврохирургия и Клиника по ендоваскуларна неврохирургия на УМБАЛ "Св. Анна"-София АД е оперирал пациента, пострадал след скок с парашут вчера. Той е в стабилно състояние, но все още е с опасност за живота, съобщиха от болницата.


Припомняме, че той бе приет с тежка травма на лумбални прешлени. Инцидентът се случи вчера над землището между селата Литаково и Новачене. От балон с горещ въздух скачиха с парашут двама души. Единият загина на място, а другият, който вече е опериран, е с тежки наранявания. Той е с травма на лумбални прешлени.

По време на полета в балона са се намирали четирима души - собственикът на фирмата, която организира полетите, двама парашутисти и един, който е използвал парапланер. Оказва се, че балонът от който са скочили парашутистите, няма регистрация, а собственикът, който е и пилот, е без лиценз.

Снимка: Bulgaria ON AIR

Водещи

Най-четени