Калина Крумова се оттегля от политиката 05.04 | 13:46

Депутатът и водещ ще прави собствен социален телевизионен проект

От Ивелина Георгиева

"Няма да се занимавам с политика в следващите няколко години и не съм никоя поред, в ничия листа". Това каза независимият депутат в 41-то Народно събрание Калина Крумова.

Тя поясни, че това на първо място е нейно лично решение, защото не желае да става част от всичко, което се случва през последните няколко седмици.

Крумова поясни, че предпочита да остане встрани и да се насочи към хората, които искаха да бъдат чути, но това не се случи.

Решението й да не се занимава с политика е имало позитивен отговор сред хората, с които е работила досега.

Тя е категорична, че няма да се откаже от каузите си, за които се е борила досега и ще продължи да помага на хората с репродуктивни проблеми. Крумова ще продължи да се бори и за деинституционализацията на децата от домовете и за повишаването на безопасността по пътищата.

Крумова изказа дълбока благодарност на всички хора, с които е работила през последните шест месеца. Тя подчерта, че не иска да участва повече в чужди проекти, а иска да създаде свой собствен такъв, който трябва да види бял свят в следващите два месеца.

Независимият депутат поясни, че ще се занимава със свой собствен телевизионен проект, който ще е със социална насоченост.

"Това, че не съм лице на сутрешния блок на Нова телевизия не означава, че няма да работя повече с тази телевизия или с други медии", каза бившият независим депутат.

Крумова подчерта, че е в прекрасни отношения с телевизията.

На въпрос дали би отишла в TV7 Крумова заяви, че би работила с всеки, който мисли и работи в интерес на хората.

Най-четени