Камери заснели снощната стрелба в Слънчев бряг 09.06 | 11:53

Охранители масово дават кръв за боса си Митьо Очите в МБАЛ - Бургас

От iNews.bg

Сблъсъкът между двете групи, който снощи доведе до стрелба с жертва и ранени, сред които и подземния бос Митьо Очите, е запечатан почти изцяло на камерите в ресторант "4 you” и няколко съседни обекта, съобщи "24 часа”. Това е помогнало на криминалистите да проследят развоя на конфликта и да установят кой е прострелял фатално един от гардовете на Димитър Желязков и ранил опасно самия него.

Има яснота кой е произвел изстрелите, потвърди и гл. секретар Георги Костов. Той заяви по-рано, че издирвателна акция се провежда в цялата страна и към момента има 7 задържани, сред които е и извършителят на убийството. На камерите се виждало как на малки групи от по 3-4 души са се събрали за минути пред заведението, след което част от тях влизат в ресторанта, последвала ръкопашна хватка и стрелба.

Междувременно стана ясно – по информация на Флагман.бг, че десетки мускулести мъже с тенски на фирма "Аркус" са "окупирали" стария корпус на МБАЛ-Бургас, където се намира отделението на Трансфузионна хематология, за да дадат кръв за боса си – всеизвестен факт е, че зад охранителната фирма стои Димитър Желязков. Той продължава да е в критично състояние – банките с кръв, плазма и соли, които му се преливат, не стигат и той се нуждае от огромно количество кръв.

 

 

Водещи

Най-четени