Камион, пълен с вино, се обърна на „Струма“ 14.02 | 12:15

Пострадали няма, но стотици бутилки са се счупили

От iNews.bg

Камион, превозващ вино, се обърна на магистрала "Струма" и разля вино в навечерието на Трифон Зарезан и свети Валентин. При катастрофата няма пострадали, предаде БГНЕС.

Пътният инцидент станал снощи при 70-и километър на автомагистралата в посока Дупница и София. Товарният автомобил със софийска регистрация, превозващ бутилки червено вино, излязъл от пътното платно и се е преобърнал на дясната си страна в канавката. В този участък в протежение на 200 метра няма мантинела. Десетки от превозваните бутилки са се счупили, водачът не е пострадал. Товарният автомобил превозвал стотици бутилки вино "Каберне Совиньон”, производство на винпром в село край Благоевград. Още снощи оцелелите, както и счупените бутилки в канавката са събрани, по пътното платно не е имало стъкла.

Така за близо година време, при катастрофи, автомагистралата бе "освещавана” с бира, кисело мляко, разпилявани по пътното платно хляб, дори и риба, а сега и вино. При това в навечерието на празника на лозаря Трифон Зарезан и Св. Валентин, на който се подарява бутилка червено "любовно” вино.

Водещи

Най-четени