Каракачанов: Бюрократите от Брюксел не мислят за ислямизма, а за тоалетната за третия пол 13.05 | 19:39

Ако идеята на европейската армия е тя да бъде стълб на НАТО, съм съгласен, но ако ще правим нова структура, за да има повече бюрокрация - не съм съгласен, заяви министърът

От iNews

Г-н Джамбазки показа през последните пет години какво трябва да се прави в Европейския парламент, каза вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов в предаването "Лице в лице" по БТВ.

Той обърна внимание, че точно Джамбазки като евродепутат е сигнализирал за плана "Макрон".

Говорих с премиера да вкараме след изборите концепцията за циганите - да не смята някои, че си правим предизборна пропаганда, посочи лидерът на ВМРО и вицепремиер.

Докато радикалният ислям залива Европа и организира атентати, бюрократите в Брюксел се занимават с това как да изглежда тоалетната за третия пол и колко дълга да бъде краставицата, посочи лидерът на ВМРО.

Кой от народите на Европа е гласувал за членовете на Европейската комисия, които ни решават съдбата, посочи Каракачанов.

Това, което аз говоря, те в Брюксел го наричат ислямофобия, посочи Каракачанов. Едни хора идват в Европа, започват да налагат своите чувства и разбирания за света, посочи той. Когато аз идвам във вашия дом, спазвам правилата, продължи той.

И направи извода, че тези евроизбори са важни за това по кой път ще тръгне Европа.

Злоупотреби с еврофондовете има във всички европейски държави - казвам, че е практика, не казвам, че е правилно, каза Каракачанов.

Министърът на отбраната защити общите проекти в областта на отбраната. И се обяви "за" общоевропейската армия. "Ако идеята на европейската армия е тя да бъде стълб на НАТО, съм съгласен, но ако ще правим нова структура, за да има повече бюрокрация - не съм съгласен", заяви още Красимир Каракачанов.

Водещи

Най-четени