Касапницата край Неделино станала след запой в дискотека, обявиха траур 13.06 | 13:34

Момчетата , които загинаха в катастрофата са на 24, 26 и 27 години, в Неделино са в траур

От iNews.bg

Тримата младежи, които загинаха при тежка катастрофа край Неделино, са били на дискотека в града преди трагедията. тепърва ще се установява дали с апили алкохол. Тръгнали са си от там и около 22:20 часа снощи, по пътя от Долен за Неделино, се удрят с БМВ-то си в бус "Мерцедес". Предполага се, че причината е превишена скорост.

26-годишния Мартин Карасенов, Борислав Хаджиев на 27 и 24-годишния Огнян Сапунджиев са загиналите при зверска катастрофа на пътя Неделино към златоградското село Долен.

На място загиват две от момчетата, а третото в болницата в Златоград, в следствие на тежките травми, обяви пред Дарик началникът на полицията в Смолян старши комисар Николай Димов. Пострадал е и шофьорът на микробуса, който е настанен в болница без опасност за живота.

Най-младият от жертвите, който е на 23 години, е бил за две години студент в София, но се отказал от следването и се захванал да работи в сферата на строителството. И другите двама, които са на 24 и 26 години, също работили в този бранш, като единият е бил и в чужбина.

Община Златоград обяви ден на траур в памет на загиналите. Кметът на Златоград Мирослав Янчев изрази готовност при нужда да окаже помощ на почернените семейства.

Водещи

Най-четени