Кметът на Пловдив с гаф при произнасянето на името на ген. Мутафчийски 15.04 | 18:00

Това се случи по време на официалната церемония по откриването на новата референтна лаборатория за изследване на тестове за коронавирус под тепетата

От iNews.bg

Поредният си гаф сътвори кметът на Пловдив бЗдравко Димитров-Зико. Това се случи по време на официалната церемония по откриването на новата референтна лаборатория за изследване на тестове за коронавирус в Пловдив. Градоначалникът под тепетата на два пъти от два възможни обърка фамилията на генерал-майор проф. Венцислав Мутафчийски.

Ето какво каза Зико:

"Ваше Високо Преосвещенство, генерал-майор Мутафчиев, госпожо областен управител, генерал-майор Матеев, проф. Джамбазов, проф. Мурджева, господин Гергов! Лабораторията е факт -  направихме я от началото досега за 20-ина дни.

Показахме, че когато сме обединени, когато институциите работят заедно и когато не се делим на партии, нещата се получават. Искам да благодаря на основния дарител г-н Гергов, а и на останалите, защото без тяхната ромощ нямаше как да станат нещата.

В днешно време трябва да сме обединени не само когато има катаклизми! Ако може това да ни послужи за урок - да бъдем обединени! Сега ще дам възможност на генерал-майор Мутафчиев да каже няколко думи".

Водещи

Най-четени