Кметът на Цалапица обвинен, че кръшка на жена си - екшънът завърши в болница 28.11 | 16:21

"Като кажат, че сестра ти е лека жена, после доказвай, че нямаш сестра", с такъв пост във Фейсбук Иввайло Данаилов отрече са търси забавления извън брачното ложе

От iNews.bg

Замесиха кмета на Цалапица в "гнусна помия". Това сподели пред колегите от сайта Plovdiv24.bg самият Ивайло Данаилов от БСП.

Районната прокуратура в Пловдив вече е образувала досъдебно производство по разказ на свидетел за скандал в Цалапица в събота вечер, съобщи зам.-районният прокурор Атанас Илиев. На място са били изпратени дежурни полицаи след сигнал за пострадала жена, която е приета в болница със счупена ключица, счупено ребро и травми по главата и гръдния кош.

Тепърва ще се проверяват фактите дали жената е бита, или бутана, или пък е паднала сама. Разследването продължава, очакват се резултатите от съдебно-медицинската експертиза. Районният прокурор Атанас Илиев каза, че на този етап не може да каже повече по случая. 

Всъщност, всичко започва от подозрение в изневяра, което касае кмета на Цалапица Ивайло Данаилов. Самият той каза, че съпругата му Христина в момента е в чужбина.

Според близките на момичето, Данаилов често отсъствал от дома и при поредното такова отсъствие той бил забелязан сам в автомобила му с друга жена, на неоживено място, извън селото.

Майката на Христина, Ваня Костадинова, решила да посети родителите на Данаилов и да им каже какво са установили. 

Но родителите на Ивайло започнали да я бутат, да я обиждат и в крайна сметка я изхвърлили извън двора, на улицата.

Нейна съседка и се притекла на помощ, тъй като тя била обездвижена и така стигнала до болницата. Настанена е в хирургията, с редица счупвания.

Ивайло Данаилов потвърди, че между родителите му и тези на Христина, е имало спречкване.

"Аз разговарях с тях снощи, те имат друга версия. Тук не става въпрос за бутане. Тя нахлула у дома, те я изгонили навън. Тя е паднала по стълбите. Те са възрастни хора, не са склонни на такава агресия. Но истина е, че от много време не са добри отношенията им. Майката на Христина се обяви много отдавна против нашата връзка и може би затова ги говори тези неща. Но половината е само истина.

Моята съпруга в момента не е в България и след това, което е прочела, се чувства много зле. Сутринта се чухме, плачеше, много й е гадно и неприятно. Майка й прави всичко това, на своя глава, най-вероятно се използва и фактът, че съм кмет, за да се измислят различни ситуации. Не знам дали още е в болница, отдавна не контактувам с нея, може би от година. Сега, като тръгне мълвата, "иди и доказвай, че нямаш сестра". Грешник съм и различни допълнителни щрихи се добавят...", разказа Данаилов.

Той добави, че не се притеснява, тъй като "всяко чудо ще е за три дни". Разказа още, че възнамерявали да се съберат за рождения ден на детето им, на 1 декември - неговите близки и приятели, и тези на Христина, за да го отпразнуват заедно. Сега вече това като че ли няма да е възможно.

"Моите служители в общината също са в потрес, защото това е сериозна помия по мой адрес", каза още Ивайло Данаилов.

Водещи