Костадин Ангелов: Осигурили сме ваксини за две Българии!Съжалявам, че К-19 е застигнал Чорбанов 21.03 | 20:20

"Нека да се научим на изкуството на малките крачки, за всяка една сложена маска, за всяко неотиване на публично събиране - нека да мислим да направим това, което целим", призова здравният министър

От iNews.bg

Здравният министър Костадин Ангелов се включи по злободневните теми от деня.

Съжалявам за проф. Чорбанов. Надявам се да се оправи, много е тежко заболяването. То става винаги истина, когато ни настигне. Това каза здравният министър Костадин Ангелов във връзка с информацията, че ученият от БАН, който тръбеше, че Ковид е безобдна инфекция, е приет в болница с двойна бронхопневмония.

"Нека да се научим на изкуството на малките крачки, за всяка една сложена маска, за всяко неотиване на публично събиране - нека да мислим да направим това, което целим", заяви още Ангелов.

"Осигурили сме достатъчно ваксини, за две Българии. Имаме 18 млн. дози. Кога ще почнат да идват - не зависи от нас. Организацията е такава, че когато дойде ваксината при нас, после да стигне до ваксинационния център и до личните лекари. Ваксината е надеждата за справянето с вируса", коментира още здравният министър. 

Водещи

Най-четени