Костадинов: „Възраждане“ ще отиде директно на балотаж на местните избори в София 25.09 | 16:00

Костадинов заяви още, че на предходни избори „Възраждане“ е пропагандирала да се гласува с машини, но „когато машините са в ръцете на измамници, няма как да имаме доверие, сега ще гласуваме с хартия, категорично“.

От iNews.bg

"Възраждане" ще отиде директно на балотаж на местните избори в София , според лидера на партията  Костадин Костадинов , който коментира темата пред медиите в кулоарите на парламента. Той добави, че не се интересува кой ще е противникът на "Възраждане" на балотажа, защото "са ми еднакви".

Костадинов заяви още, че на предходни избори "Възраждане" е пропагандирала да се гласува с машини, но "когато машините са в ръцете на измамници, няма как да имаме доверие,  сега ще гласуваме с хартия , категорично".

Във връзка с това дали председателят на ДАНС  Пламен Тончев  трябва да подаде оставка заради случая с изгонването на руските свещеници, Костадинов заяви, че оставка не е нужда, защото "каквото и да дойде, то ще е по-лошо от това, което е в момента".

Лидерът на "Възраждане" се обяви  против идеята за реформа на службите  и сливане на цивилното и военното разузнаване. "Това не е реформа, а се прави, за да се махне един неудобен човек. Тези служби трябва да бъдат различни и отделни", каза той.

Водещи

Най-четени