Костадинов: Денков и Габриел са "стипендианти на Сорос", ще действат като башибозук ВИДЕО 23.05 | 11:40

Правителство на ГЕРБ и „Продължаваме промяната – Демократична България” е най-крупното политическо предателство в българската история, заяви във Варна лидерът на „Възраждане”

От iNews.bg

Правителство на ГЕРБ и "Продължаваме промяната – Демократична България” е най-крупното политическо предателство в българската история, заяви във Варна лидерът на "Възраждане” Костадин Костадинов. 

"Това е най-крупното политическо предателство, след като "Атака” стана резервна гума на правителството на БСП и ДПС преди 10 години. Тогава обаче бяха предадени само няколко процента от избирателите, а сега са предадени 1,2  милиона избирателите или повече от половината гласували. Тези формации показаха, че в нашата политика няма никакво значение какво обещаващ и каква платформа имаш, а е важна волята на американския посланик”, допълни Костадинов.

Той определи номинираните за премиери на ротационен принцип Николай Денков и Мария Габриел като "стипендианти на Сорос”. Според него бъдещият кабинет ще действа като башибозук. 

Правителството на ГЕРБ и "Продължаваме промяната – Демократична България” е изключително лош вариант за България, но е добър за "Възраждане”, която скоро ще е първа политическа сила, каза още Костадинов. 

Водещи

Най-четени