Костадинов: Най-сериозаен е проблемът с ниската избирателната активност 02.04 | 22:15

„Възраждане” бележи най-голям ръст, отбеляза той

От iNews

"Независимо от окончателните резултати, безспорно е, че "Възраждане” бележи най-голям ръст от всички останали. Увеличили сме избирателите си с между 150 000 и 170 000 гласа на този етап. Единственото правителство, което ще подкрепим, е с мандата на "Възраждане”. Не очаквайте променливо поведение”. Това каза лидерът на "Въжраждане" Костадин Костадинов в ефира на NOVA минути след обявяването на резултатите от exit poll-а от парламентарния вот.

Той отбеляза, че най-сериозен проблем е този с избирателната активност.

"Политическите организации в България са две: "Възраждане” и всички други. Другите нямат разлика помежду си. Готови сме да предложим кабинет на "Възраждане”, каза Костадинов. И допълни, че след следващия вот ще са първа политическа сила и тогава ще предложат състав на правителство.

"Изборите дават възможност да поправиш грешката си. Най-хубавото нещо на сегашната политическа криза е, че много българи поправят грешката си от предишни избори. Ние непрекъснато отваряме очите на хората. Статуквото агонизира пред очите ни”, коментира лидерът на "Възраждане”.

"Двете политически сили, които според предварителните данни са първи и втори с минимална разлика, могат спокойно да си направят едно проамериканско правителство в държавата. Нека видим как ще го аргументират пред избирателите си”, коментира лидерът на "Възраждане”. 

Костадинов каза, че не го притеснява да продължи да ни управлява служебно правителство.

Водещи

Най-четени