Криминално проявен катастрофира с нерегистриран автомобил 08.01 | 10:11

Възрастен мъж е намерен в безпомощно състояние на улица в Разград

От Ивелина Георгиева

31-годишен мъж, лишен от право да управлява МПС, катастрофира с нерегистриран автомобил. Инцидентът станал около 22.40 часа на 7 януари в исперихското село Голям Поровец, съобщиха от ОДМВР- Разград.

Криминално проявеният и осъждан Р.Р. управлявал с несъобразена скорост BMW 535, без регистрация. Навлизайки в десен завой, мъжът изгубил контрол над автомобила, който излязъл от платното и се блъснал в каменна паметна плоча. При удара пострадали водачът и двамата пътници в колата.

Шофьорът е със счупена дясна подбедрица, возещият се отпред Д.А. на 30 години е с комоцио, а пътникът на задната седалка, 33-годишният брат на водача, е с фрактура на челна кост. Тримата са настанени в Разградската болница без опасност за живота.

По случая е образувано досъдебно производство.

Възрастен мъж е намерен в безпомощно състояние на улица "Сливница” в Разград. 84-годишният К.С. бил открит около 19.15 часа на 7 януари с видими контузни рани в задната част на главата. Откаран е в МБАЛ-Разград и е настанен в ОАИЛ с временна опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

67-годишен мъж станал жертва на грабеж в Исперих. Около 01.00 часа на 8 януари две неизвестни лица проникнали в дома му, привели го в безпомощно състояние като използвали физическа сила и му отнели 50 лева от вътрешния джоб на връхната дреха. По случая се води досъдебно производство по чл.199, ал.1, т.2 от НК.

Водещи

Най-четени