Кулинарният корифей Андре Токев описа ефектно разликата в цените на козунаците преди Великден 17.04 | 12:15
Донякъде има и пиар. Някои ще го ползват този козунак за 200 лева и ще го купят дори и за подарък. За мен повече е маркетинг, заяви още кулинарният гуру.
Кулинарният корифей Андре Токев описа ефектно разликата в цените на козунаците преди Великден. Особено когато стана ясно, че някои от тях може да надхвърлят космическата цена от 200 лева за килограм.
Възкресете традицията: Боядисване на яйца с естествени съставки
От тефтера на баба: Традиционна българска рецепта за телешко месо за Великден
От бабината кухня: Три идеи за великденския обяд
Знаете, че "Ферари" и "Порше" имат различни цени, отколкото едно "Рено" и един "Фиат". Ние не може да определяме цената на козунаците. Производителите, сладкарите или пекарите решават каква да е тя, а ние ще решаваме дали ще искаме да закупим този козунак, заяви пред bTV той.
Колко ще ни струват козунаците в страната преди Великден
Вълнуващи начини да забавлявате децата си по време на Великденските празници
Има козунаци, за които пекарите сами си мелят брашното, купуват органични яйца и това ги прави по-скъпи продукти. Както има и бургер за 200-300 евро със злато и хайвер. Аз няма да си го купя, но има хора, които ще дадат тези пари, допълни шеф Токев.
Донякъде има и пиар. Някои ще го ползват този козунак за 200 лева и ще го купят дори и за подарък. За мен повече е маркетинг, заяви още кулинарният гуру.
Линда Петкова откри сезона на козунаците, ето колко струват
Вкусни великденски кифлички с квас, за които могат да помагат и децата
Кулинарният корифей Андре Токев описа ефектно разликата в цените на козунаците преди Великден. Особено когато стана ясно, че някои от тях може да надхвърлят космическата цена от 200 лева за килограм.
Знаете, че "Ферари" и "Порше" имат различни цени, отколкото едно "Рено" и един "Фиат". Ние не може да определяме цената на козунаците. Производителите, сладкарите или пекарите решават каква да е тя, а ние ще решаваме дали ще искаме да закупим този козунак, заяви пред bTV той.
Има козунаци, за които пекарите сами си мелят брашното, купуват органични яйца и това ги прави по-скъпи продукти. Както има и бургер за 200-300 евро със злато и хайвер. Аз няма да си го купя, но има хора, които ще дадат тези пари, допълни шеф Токев.
Донякъде има и пиар. Някои ще го ползват този козунак за 200 лева и ще го купят дори и за подарък. За мен повече е маркетинг, заяви още кулинарният гуру.
Водещи
-
В Белград празнуват Нова година от днес до края на януари
Етно-джаз оркестърът на тромпетиста Деян Петрович ще забавлява публиката от 21:30 ч., a...
13.01 | 12:59
-
Обявиха в кои области има най-много болни от грип
Всяка регионална здравна инспекция автономно решава дали да обяви грипна епидемия в областта,...
13.01 | 12:45
-
508 снегопочистващи машини са мобилизирани за обработка на настилките по републиканската пътна мрежа
Силният снеговалеж наложи временно ограничение за движението на тежкотоварни автомобили над 12...
13.01 | 12:30
-
Meteo Balkans: След валежите от сняг се задава кучи студ
Очакваме температури под минус 10°, а в някои райони в Югозападна България и котловините - и...
13.01 | 12:15
Най-четени
-
Драстично поскъпват банковите услуги от пролетта
Водещи финансови институции в страната обявиха по-високи тарифи за редица услуги, включително...
13.01 | 09:45
-
Почитаме християнските мъченици Ермил и Стратоник
Ермил бил дякон в църквата в Сингидунум
13.01 | 09:15
-
Яжте тази закуска и ще доживеете до 100 години
В същото време царевичните тортили са източник на сложни въглехидрати с нисък гликемичен...
13.01 | 10:45