Кулинарният корифей Андре Токев описа ефектно разликата в цените на козунаците преди Великден 17.04 | 12:15
Донякъде има и пиар. Някои ще го ползват този козунак за 200 лева и ще го купят дори и за подарък. За мен повече е маркетинг, заяви още кулинарният гуру.
![Кулинарният корифей Андре Токев описа ефектно разликата в цените на козунаците преди Великден](http://inews.bg/pictures/930356-1_1004.jpg)
Кулинарният корифей Андре Токев описа ефектно разликата в цените на козунаците преди Великден. Особено когато стана ясно, че някои от тях може да надхвърлят космическата цена от 200 лева за килограм.
Възкресете традицията: Боядисване на яйца с естествени съставки
От тефтера на баба: Традиционна българска рецепта за телешко месо за Великден
От бабината кухня: Три идеи за великденския обяд
Знаете, че "Ферари" и "Порше" имат различни цени, отколкото едно "Рено" и един "Фиат". Ние не може да определяме цената на козунаците. Производителите, сладкарите или пекарите решават каква да е тя, а ние ще решаваме дали ще искаме да закупим този козунак, заяви пред bTV той.
Колко ще ни струват козунаците в страната преди Великден
Вълнуващи начини да забавлявате децата си по време на Великденските празници
Има козунаци, за които пекарите сами си мелят брашното, купуват органични яйца и това ги прави по-скъпи продукти. Както има и бургер за 200-300 евро със злато и хайвер. Аз няма да си го купя, но има хора, които ще дадат тези пари, допълни шеф Токев.
Донякъде има и пиар. Някои ще го ползват този козунак за 200 лева и ще го купят дори и за подарък. За мен повече е маркетинг, заяви още кулинарният гуру.
Линда Петкова откри сезона на козунаците, ето колко струват
Вкусни великденски кифлички с квас, за които могат да помагат и децата
Кулинарният корифей Андре Токев описа ефектно разликата в цените на козунаците преди Великден. Особено когато стана ясно, че някои от тях може да надхвърлят космическата цена от 200 лева за килограм.
Знаете, че "Ферари" и "Порше" имат различни цени, отколкото едно "Рено" и един "Фиат". Ние не може да определяме цената на козунаците. Производителите, сладкарите или пекарите решават каква да е тя, а ние ще решаваме дали ще искаме да закупим този козунак, заяви пред bTV той.
Има козунаци, за които пекарите сами си мелят брашното, купуват органични яйца и това ги прави по-скъпи продукти. Както има и бургер за 200-300 евро със злато и хайвер. Аз няма да си го купя, но има хора, които ще дадат тези пари, допълни шеф Токев.
Донякъде има и пиар. Някои ще го ползват този козунак за 200 лева и ще го купят дори и за подарък. За мен повече е маркетинг, заяви още кулинарният гуру.
Водещи
-
Барети пазели Демерджиев?
Стоянов закова Демерджиев, разкривайки че бившият МВР-шеф си е самоназначавал охрана от...
28.06 | 17:59
-
Софийският градски съд освободи от ареста Нико Тупарев
Той е пуснат на свобода без да му бъде наложена мярка за неотклонение.
28.06 | 17:45
Най-четени
-
Предимно слънчево, на места с валежи и гръмотевични бури
Mаксималните температури ще са между 28-32°С
28.06 | 08:00
-
Рашков отвърна на удара: Калин Стоянов не знае къде се намира! Да не се прави на Шерлок Холмс!
Подигравките в зала не закъсняха.
28.06 | 14:45