Кулинарният корифей Андре Токев описа ефектно разликата в цените на козунаците преди Великден 17.04 | 12:15
Донякъде има и пиар. Някои ще го ползват този козунак за 200 лева и ще го купят дори и за подарък. За мен повече е маркетинг, заяви още кулинарният гуру.

Кулинарният корифей Андре Токев описа ефектно разликата в цените на козунаците преди Великден. Особено когато стана ясно, че някои от тях може да надхвърлят космическата цена от 200 лева за килограм.
Възкресете традицията: Боядисване на яйца с естествени съставки
От тефтера на баба: Традиционна българска рецепта за телешко месо за Великден
От бабината кухня: Три идеи за великденския обяд
Знаете, че "Ферари" и "Порше" имат различни цени, отколкото едно "Рено" и един "Фиат". Ние не може да определяме цената на козунаците. Производителите, сладкарите или пекарите решават каква да е тя, а ние ще решаваме дали ще искаме да закупим този козунак, заяви пред bTV той.
Колко ще ни струват козунаците в страната преди Великден
Вълнуващи начини да забавлявате децата си по време на Великденските празници
Има козунаци, за които пекарите сами си мелят брашното, купуват органични яйца и това ги прави по-скъпи продукти. Както има и бургер за 200-300 евро със злато и хайвер. Аз няма да си го купя, но има хора, които ще дадат тези пари, допълни шеф Токев.
Донякъде има и пиар. Някои ще го ползват този козунак за 200 лева и ще го купят дори и за подарък. За мен повече е маркетинг, заяви още кулинарният гуру.
Линда Петкова откри сезона на козунаците, ето колко струват
Вкусни великденски кифлички с квас, за които могат да помагат и децата
Кулинарният корифей Андре Токев описа ефектно разликата в цените на козунаците преди Великден. Особено когато стана ясно, че някои от тях може да надхвърлят космическата цена от 200 лева за килограм.
Знаете, че "Ферари" и "Порше" имат различни цени, отколкото едно "Рено" и един "Фиат". Ние не може да определяме цената на козунаците. Производителите, сладкарите или пекарите решават каква да е тя, а ние ще решаваме дали ще искаме да закупим този козунак, заяви пред bTV той.
Има козунаци, за които пекарите сами си мелят брашното, купуват органични яйца и това ги прави по-скъпи продукти. Както има и бургер за 200-300 евро със злато и хайвер. Аз няма да си го купя, но има хора, които ще дадат тези пари, допълни шеф Токев.
Донякъде има и пиар. Някои ще го ползват този козунак за 200 лева и ще го купят дори и за подарък. За мен повече е маркетинг, заяви още кулинарният гуру.
Водещи
-
Тежък инцидент с електрическо превозно средство в „Слънчев бряг”
По неофициална информация от местната полиция произшествието е станало около 14:00 часа на...
14.08 | 17:40
-
Правителственият самолет ИЛ-96-300 на Специалния летателен отряд "Русия" излетя от летище Внуково
В делегацията ще участват също министърът на отбраната Андрей Белоусов и финансовият министър...
14.08 | 17:22
-
Този след обяд ще бъде предимно слънчево с временни увеличения на облачността над южните и западните райони
Там се очаква да духа временно силен вятър от изток-североизток с пориви до 20-22 m/s.
14.08 | 16:15
-
The Atlantic: Путин може би залага капан
Белият дом отхвърля опасенията, че Путин може да надхитри Тръмп.
14.08 | 15:30
Най-четени
-
Без вода в Плевен: докога?
Вчера хората излязоха на протест и настояват проблемът да бъде решен.
14.08 | 10:15
-
Пророкът на кризата от 2008 г. предсказа какво ни предстои сега
Според него нито един друг пазар в света не може да се похвали с такава концентрация на...
14.08 | 10:45
-
Ръст на случаите у нас на заразени с новия вариант на коронавируса - Нимбус
Няма данни Нимбус да протича по-тежко и не се очакват случаи в България, които да изискват...
14.08 | 14:15