Кървав уикенд на пътя край Созопол, жена на 34 бе сгазена от 2 коли 26.07 | 12:32

Първият шофьор гази и бяха, а вторият спира и вика помощ

От iNews.bg

Страшна трагедия се е разиграла миналата нощ на натоварения първокласен път край Южното Черноморие, който води от Бургас до курортите. Около 1 часа през нощта край Равадиново незнайно как озовала се на пътя пешеходка е била размазана. Шофьорът се е уплашил и е избягал след тежкото произшествие и до момента не е намерен. Натовареният и през нощта, особено в събота срещу неделя участък, е бил отцепен и движението се е осъществявало само в еднато платно от пристигнали на място патрулки. През цялото време са текли огледи и трупът на жената е лежал насред платното, научи Novinite.bg.

По-късно се установи зловещ сценарий. Втора кола най-вероятно е прегазила трупа на пешеходката край Созопол. От ОДМВР-Бургас съобщиха, че на тел. 112 се е обадил водач на лек автомобил "Сузуки”, който съобщил, че е блъснал човек. Вижте цялото съобщение:

На 26.07.т.г около 01.01 ч. в Районно управление - Созопол е получено съобщение за тежък пътен инцидент, възникнал по пътя Бургас - Приморско, в района на отсечката от разклона за "Свети Тома” към Приморско. При извършения оглед е установен лек автомобил  "Сузуки Лиана”, със софийска регистрация, управляван от 34-годишен софиянец и тялото на 34-годишна жена, също от София. Водачът е тестван за употреба на алкохол и наркотици, като и двете проби са били отрицателни. Предстои извършването на аутопсия в отделение "Съдебна медицина” при УМБАЛ-Бургас. По случая е образувано досъдебно производство.

Към момента има съмнения, че жената е пометена от друг автомобил, шофьорът на който не спира и я оставя на пътното платно в тежко състояние. Водачът на Сузукито прегазва жената, спира и звъни в полицията. Единствено резултатът от аутопсията ще потвърди или отхвърли съмненията, че жената е загинала по-рано при ПТП, а впоследствие е блъсната от Сузукито на 34-годишния софиянец.

Водещи

Най-четени