Летище София затваря многоетажния паркинг на Терминал 2 поради реконструкция 22.10 | 12:15

От летището отбелязаха, че за всякакви въпроси и допълнителна информация гражданите могат да се обърнат към тях

От iNews.bg

Летище София затваря многоетажния паркинг на Терминал 2 поради реконструкция. Оттам обясниха за NOVA, че закритото съоръжение ще бъде затворено за влизане от 25 ноември. Автомобилите, които са паркирани там, ще могат да напуснат през изхода в следващите две седмици, след това ще се наложи да бъдат репатрирани на наказателен паркинг. "С оглед на предстоящата реновация на покрития паркинг на Терминал 2, призоваваме собствениците на автомобили, които са оставени за неопределен период от време, да предприемат действия за тяхното премахване в следващите две седмици. След този срок всички непотърсени автомобили ще бъдат репатрирани на наказателен паркинг", посочиха от администрацията на летището. 

"Напомняме на всички, които планират да използват паркинга, че престоят на автомобили не бива да продължава след 25 ноември 2024 г., поради предстоящия основен ремонт на съоръжението", уточниха още те и подчертаха, че посетителите ще могат да използват новите открити паркинги. 

От летището отбелязаха, че за всякакви въпроси и допълнителна информация гражданите могат да се обърнат към тях на телефон +359 2 937 2809 и e-mail: parking@sof-connect.com. 

Водещи

Най-четени