Лиляна Павлова: На полувремето човек не подава оставка 10.11 | 09:28

Регионалният министър е оптимист за балотажа

От iNews.bg

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова, също както Цецка Цачева и останалите от ГЕРБ, бе категорична, че изборите все още не са изгубени. Тя е оптимист относно резултатите от балотажа. Затова обясни, че е рано да се говори за оттегляне от управлението.

"Ние по средата на една битка, на полувремето, човек не подава оставка. Още нищо не е загубено. Аз съм оптимист”, заяви Павлова пред Нова тв.

С второто място по време на първия тур нищо все още не е приключило. Изборът на България е въпрос на принципи според нея.

"Ако хората подкрепят и искат да подкрепят червена България и левите политики, които нашият опонент предлага, то тогава ние наистина трябва да поемем отговорността, че десните политики, които ние предлагаме, това, за което работи правителството, очевидно не е достатъчно. Очевидно нямаме подкрепа и ако това е така, ние трябва да си тръгнем достойно и да поемем тази отговорност”, добави регионалният министър Лиляна Павлова.

Министърът отново подчерта, че кандидатът на ГЕРБ за президент е най-подготвен за тази позиция. Едно от предимствата ѝ бил фактът, че умее да е балансьор. 

"Нашата позиция беше по-коректна – да оставим кандидатите да се съревновават, да се срещат с хората и да получат тяхното доверие”, каза още министър Павлова.

Водещи