Любимата на Денис Теофиков е неутешима, заговори за още смърт СНИМКИ 27.10 | 12:30

„Ангелче мое… Не можеш да си представиш колко много ми липсваш, колко много ме боли душата и сърцето, което беш само и единствено твое. Не зная как да продължа без теб… умирам от болка, умирам, че те няма", реди гримьорката Алекса

От iNews.bg

Гаджето на починалия певец Денис Теофиков - гримьорката Алекса, продължава да скърби неутешимо за него. Брюнетката не спира да споделя кадри с 21-годишния младеж, който полетя от 7-ия етаж на сграда в София в неделя. 

"Ангелче мое… Не можеш да си представиш колко много ми липсваш, колко много ме боли душата и сърцето, което беш само и единствено твое. Не зная как да продължа без теб… умирам от болка, умирам, че те няма.

Каквото и да кажа и да напиша ще е малко! Обичам те и все се надявам всичко това да е един лош сън! Все се надявам да влезеш през вратата и да ми кажеш: "Лексчо, обичам те"! Обичам те мое ангелче с цялото си сърце и така ще е до края!", пише Алекса.

Тя не спира да споделя и свои снимки с Теофиков.

Алекса е една от първите, които е видяла безжизненото тялото на певица. Момичето е изпаднало в шок, което личи от видео, което се появи часове след инцидента в няколко социални мрежи и, което бе заклеймено от СЕМ. 

Водещи

Най-четени