МС ще обсъди одобряване на допълнителни разходи за МИЕ и МВнР 02.07 | 07:20

Кабинетът ще разгледа възможността за допълнителни трансфери по бюджетите на общините

От iNews.bg

На редовното си заседание кабинетът ще обсъди проект на постановление за одобряване на допълнителни разходи по бюджета на Министерството на икономиката и енергетиката за 2014 г. и Проект на постановление за одобряване на допълнителни разходи по бюджета на Министерството на външните работи за 2014 г.

На заседанието ще бъдат разгледани още Проект на решение за координация на дейностите по изпълнение на стратегията на Европейския съюз за Дунавския регион, проект на решение за приемане на Национална стратегия за интеграция на лицата, получили международна закрила в Република България за периода 2014-2020 г.

Сред точките в дневния ред на заседанието на Министерски съвет са включени още Проект на решение за създаване на Национален комитет и на организационен комитет за отбелязване на 100 години от Първата световна война и участието на България в нея, Проект на постановление за одобряване на допълнителни трансфери по бюджетите на общини за 2014 г. и Проект на постановление за одобряване на средства от резерва от Закона за държавния бюджет на Република България за 2014 г., внесен от министъра на образованието и културата.

Водещи

Най-четени