Майките от "Системата ни убива": Джамбазки и съучастник заляха с бензин палатката ни 05.01 | 15:21

След повече от 50 дни от нападението на Джамбазки над протестиращи ни викнаха в прокуратурата за сведение. Сигнал срещу него сме пуснали във всички институции, включително и европейски, пишат от "Системата ни убива"

От iNews.bg

Много притеснителен сигнал дойде от майките на деца с увреждания, които са обединени в организацията набрала голяма популярност - "Системата ни убива". Те алармираха, че властите нехаят за опит от страната евродепутата от ВМРО Ангел Джамбазки да ги запали и разкриха,ч е прокуратурата почти 2 месеца не се заема с Джамбазки, който документирано пробва да убие протестиращи пред централата на партията му.
 
ЕТО КАКВО ПИШАТ МАЙКИТЕ:
 
След повече от 50 дни от нападението на Джамбазки над протестиращи ни викнаха в прокуратурата за сведение. Сигнал срещу него сме пуснали във всички институции, включително и европейски. За пореден път сме изумени от бездействието на прокуратурата, още не е образувано ДП. Джамбазки и съучастникът му още не са разпитани, тече само проверка. Заплахите им към нас започнаха да се случват, засега само със заливане с бензин на палатката ни.
Още не са ни подпали!
Прокуратурата прояви интерес, дали сме подпалени. Не ни стана ясно това ли чакат да се случи?

ВИЖТЕ ПУБЛИКАЦИЯТА НА СИСТЕМАТА НИ УБИВА ВЪВ ФЕЙСА ТУК

Водещи

Най-четени