Малката Алекс може и да е била убита заради строящ се хотел 13.04 | 16:41

Продължават да съществуват подозрения, че Атанаска не е убийцата на детето

От iNews.bg

Малката Алекс може и да е била убита заради строящ се хотел. Това зави журналистката Катя Касабова от Флгаман.бг., която следи трагедията от самото й начало.  Пред TV7 тя заяви, че бащата на загиналото дете Веселин Тодоров  Германеца и собственикът на хотел "Лагун" Веселин Тошев планирали заедно да изградят въпросния комплекс. След това обаче Германеца се отказал от партньорството. Това според репортерката може да е мотив за отнемането на  живота на момичето. 

Тошев живее на семейни начала със сестрата на обвинената за убийството на Алекс Атанаска. Хотелиерът и Северина имат две деца. 

Журналистката разказа, че  в деня на изчезването на детето баща му отрекъл, че момиченцето да липсва. След това станало ясно, че Тодоров е бил цяла вечер в полицията, за да се установи, кой е отвлякъл детето, тъй като бащата има много врагове.  Германеца е известен в Поморие с лихварската си дейност, за която той отрича. 

Първоначално органите на реда "посетили" ромското гето, тъй като Тодоров имал вземане – даване с някои от жителите им. След това влязоха и в хотела ма Тошев.

Касабова добави, че съществуват съмнения, че докато са разпитвали Атанаска в полицията, някой може да е подхвърлил тялото на Алекс в квартирата й.

Майката на починалото дете Евалина определи момиченцето си като слънчево и бягащо от белите. Почернената жена каза, че Александра дори се извинявала заради пакостите на другите, за да има мир и разбирателство. 

Евалина каза, че не познава Атанаска. Тя се била засичала по стълбището само с майката на обвиняемата Светлана. 

Почернената жена каза, че Алекс само веднъж е играла с едно от децата на семейството на Атанаска. 

Водещи

Най-четени