Манолова: Не съм фаворит на "Позитано" 18.07 | 19:05

Кандидатът за лидер на БСП обеща, че ще има изненади при избора

От Теодора Кокаланова

"Не съм фаворитът на "Позитано" и не искам да бъда. Но обещавам, че на изборите за нов партиен лидер ще има изненади. Според мен доверие се печели отдолу нагоре", заяви Мая Манолова, която е едно от спряганите имена за лидер на БСП. 

По думите й на последните избори симпатизантите на БСП са показали жълт картон на партията. "Ясно е, че БСП трябва да скъса със статуквото и да търси промяна. Необходим е един лидерски екип, който да вдигне партията на крака", отсече Манолова. 

Според зам.-председателя на Народното събрание партията се нуждае от хора, които в течение на времето да извършат промяната. "Мисля, че смяната на лидера и заседанието на конгреса е едно добро начало за това. Научила съм се, че проблемите в партията си ги решаваме вътре и не водим медийни войни", уточни още тя. 

Манолова подчерта, че много хора от местни структури в цялата страна подкрепят нейната номинация, предаде bTV. "Очевидно не съм кандидатът на Георги Първанов. Българските жени сме показали, че сме най-добри в критични ситуации", завърши Манолова. 

Водещи

Най-четени