Манолова: Предстои да изберем между диктата и демокрацията 27.10 | 22:18

Резултатът днес показва, че можем да спрем корупцията, мръсния въздух във властта и на улицата, каза още тя

От iNews.bg

Мая Манолова направи своето изявление след обявяването на прогнозните резултати, че тя отива на балотаж с Йорданка Фандъкова. Тя благодари на всички, които са гласували за нея, като подчерта, че това са били гласове за промяната.

"Днес София показа, че иска промяна. Трябва ни воля още една седмица, в която гражданите да покажат, че можем да се обединим, да сме над партийните си пристрастия, когато се борим за по-добър живот за всички", каза Манолова.

Тя поздрави и другите "кандидати на промяната", които защитаваха каузите си въпреки ударите, които й нанесоха властта.

"Резултатът днес показва, че можем да спрем корупцията, да спрем мръсния въздух във властта и на улицата. Аз уважавам хората, които се борят, не тези, които се спотайват", каза тя.

По отношение на това на чия подкрепа ще разчита на балотажа, тя заяви: "Няма да питам хората от коя партия са. Нужни са много сили, силите на всички, за да се справим с лъжата, с кражбите и със силовата власт. София няма нужда от усмихнато лице, параван, зад който се крие всички това".

"Предстои да изберем между диктата и демокрацията - дали да отворим вратата и да влезе свободната воля на гражданите във властта или тя да остане затворена и да продължат да ни управляват по сегашния начин", добави Манолова.

"Това, което партиите не можаха да направят за 14 години в София, го направиха гражданите. В София ще има балотаж", коментира още тя.

"Със същия хъс, с който се борих досега, ще продължа да се боря и през следващата седмица. Защото промяната възможна, промяната е близо", каза още Манолова.

Водещи

Най-четени