Марешки ще участва в правителство, само ако изпълнява програмата му 26.03 | 22:04

Ще бъдем прожекторът, който ще осветява всички порочни практики в България, каза бизнесменът

От iNews.bg

Бизнесменът и лидер на партия "Воля" Веселин Марешки направи заявка за евентуално участие в новото управление на страната. Той обаче не смята, че задължително трявба да се включи в управлението. За да участва, коалицията, която ще застане зад новото правителство, ще трябва да изпълнява предизборната програма на "Воля". "Независимо дали ще бъдем в управлението, което означава да се изпълняват нашите точки, ще бъдем прожекторът, който ще осветява всички порочни практики в България”, каза Марешки, цитиран от БТВ.

На въпроса с кого би се коалирал, бизнесменът отговори, че имат програма с три основни точки, които касаят българския бизнес и младите и ще преговарят с тези, които са готови да изпълняват тази програма.

"При нас няма такива, които могат да бъдат купени или уплашени. Ще бъдете свидетели на мъдростта и красотата, която ще вкараме в парламента. За съжаление няма да имаме голямата сила, с която да приключим с корупцията в България, картелите и монополите" заяви още Марешки. Той отбеляза, че през последните дни е имало явна атака срещу членове на партията му, някои от които са били уволнени от работните си места.

Около 200 – 300 хил. лева е струвала кампанията на "Воля”, отбеляза още бизнесменът. По думите му те са направили най-семплата кампания в историята на България. Той допълни, че "Воля" е единствената политическа сила, която не е купувала гласове и е имала ясна платформа. Той благодари и на хората, които са подкрепили партията му.

Водещи

Най-четени